Uzm. Psk. Dan. Simel PARLAK

Lisans öğrenimini 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde tamamlamıştır.Yüksek Lisans öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Programları ve Öğretim Bilim Dalında 2008 yılında ve ayrıca Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bilim Dalında ise 2014 yılında tamamlamıştır. 2015 yılında Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde doktora öğrenimine başlamıştır. 2002-2012 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda Rehber Psikolojik Danışman olarak çalışmış, 2012 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bilim Dalında Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Aynı yıl içinde Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalına geçiş yapmıştır. Psikodrama, Narrative Terapi, EMDR, travma ve şiddet mesleki ilgi alanları arasındadır.

Bu sayfa Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama Araştırma Merkezi tarafından en son 05.10.2018 09:52:01 tarihinde güncellenmiştir.