25.İstanbul Psikodrama Konferansı "Psikodrama, Beden, Aşk ve Cinsiyet Rolleri" 11-12 Mayıs 2019,İSTANBUL

Deniz Altınay- Neşe Karabekir

Esra Bilik – Ayça Atasoy- Merih Ünsal

Psikodrama Grup Psikoterapisi ve Sosyometri yüzyılın en önemli psikoterapi sistemlerinden ve kuramlarından birisidir. Bu konferans içinde büyük grup çalışmalarının yanı sıra beş lider ile dönüşümlü olarak küçük grup uygulamaları yapılacaktır. Enstitü Eğitmenlerimizin yürüteceği çalışmaların yanı sıra programda konferans sunumlar da ayrıca yer alacaktır.

KONFERANS ÜCRETİ:

PSİKODRAMATİSTLER VE PSİKODRAMA ÖĞRENCİLERİ İÇİN :
450 TL ( 2 gün 4 oturum ve konferanslar )

Katılım ücretleri ödemesi İstanbul Psikodrama Enstitüsü sekreterliğine elden veya banka aracılığıyla yapılabilir. Katılım için enstitümzü arayınız yada mail atınız. Katılımınız kabul edildiği takdirde ödeme bilgileri tarafınıza yollanacaktır.

İPTAL SİSTEMİ: Ücretin tamamı asla iade edilmez. 15 Nisan'dan önceki iptallerde katılımın %50'si iade edilir.

PSİKODRAMATİSTLER İÇİN KONFERANS KATILIM ŞARTLARI:

*  Istanbul Psikodrama Enstitüsünde veya farklı psikodrama eğitim enstitülerinde psikodrama eğitimini tamamlamış veya şu anda devam etmekte olmak ve bunu belgelemek.

*  I.P.I  Üniversite Öğrencileri Psikodrama Tanıtım Grubuna Devam Etmek. Katılım Belgesi almış olmak.

* BAU "Psikodrama Grup Psikoterapsine Giriş" dersini almış ve geçmiş olmak.

* Konferans IPI Psikodrama Öğrencileri için 14 saat olarak için kredilendirilir.

* Psikodrama eğitimi olmayanlar konferansa katılamazlar.

İSTANBUL PSİKODRAMA ENSTİTÜSÜ

İSTANBUL ULUSLARARASI ZERKA MORENO ENSTİTÜSÜ