Dr. Psk. Dan. Gamze ALÇEKİÇ YAMAN

Dr. K. Gamze YAMAN, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik anabilimdalında, lisans eğitimini 2008, yüksek lisans eğitimini 2011 ve doktora tez konusundaki çalışmalarını bir dönem boyunca University of Munster'de yaparak, doktora eğitimini 2016 yılında Marmara Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Gelişim testleri ve raporlama, özel eğitim gereksinimli bireyler ve aileleri ile ilgili çalışmalarını yürüttüğü danışma merkezi deneyiminden sonra, 2011 yılından bu yana Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü'nde çalışmaktadır. Çözüm odaklı terapi, dışavurumcu sanat terapisi, filmlerin psikanalitik okumaları ve daha pek çok alanda eğitimler almıştır. Evli ve bir çocuk annesidir.

Bu sayfa Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama Araştırma Merkezi tarafından en son 04.03.2020 11:06:11 tarihinde güncellenmiştir.