Uzm. Psk. Dan. Çiğdem DEMİR ÇELEBİ

Çiğdem DEMİR ÇELEBİ, Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Ana Bilim Dalı'ndan mezun olduktan sonra, Milli Eğitim Bakanlığı'nda Okul Psikolojik Danışmanı olarak çalışmaya başlamıştır. Uzmanlık derecesini Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Psikolojik Danışma ve Rehberlik Ana Bilim Dalı'ndan alan Demir-Çelebi, ilk olarak 2010 yılında Kırklareli Üniversitesi'nde üstlendiği akademisyenlik görevini halen Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Ana Bilim Dalı'nda sürdürmektedir. Pozitif psikoterapi, sanatla terapi, nefes terapisi, farkındalık terapisi, psikodrama gibi terapötik eğitimler alan Demir-Çelebi, ulusal ve uluslararası çeşitli projelerde araştırmacı ve uzman olarak yer almıştır.Profesyonel ilgi alanları arasında gelişim spikolojisi, yaşlılık psikolojik danışmanlığı, doğa terapi ve manevi psikoloji gibi konular yer almaktadır. DEMİR ÇELEBİ evli üç kedi sahibi ve bir çocuk annesidir.

Bu sayfa Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama Araştırma Merkezi tarafından en son 04.03.2020 11:03:14 tarihinde güncellenmiştir.