Uzm. Psk. Dan. Bilge Nuran AYDOĞDU

Bilge Nuran AYDOĞDU, Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ana Bilim Dalı'ndan 2014 yılında onur derecesi ile mezun olmuştur. “Ergenlik Dönemindeki Sağır Öğrencilerin Psikolojik Problem ve İhtiyaç Alanlarının Belirlenmesi: Fenomenolojik Bir Çalışma” adlı tezi ile Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ana Bilim Dalı'ndan uzmanlık derecesini 2017’de almıştır. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ana Bilim Dalı'nda Araştırma Görevlisi olarak görev yapmakta ve aynı bölümde doktora öğrenimine devam etmektedir. İleri düzeyde işaret dili bilen ve gönüllü işaret dili çevirmenliği yapmış olan AYDOĞDU, sağırlara/işitme engellilere yönelik psikolojik hizmet verilmesi konusunda çalışmalarını sürdürmektedir. Nilüfer Devecigil ve Byron Norton’dan Deneyimsel Oyun Terapisi eğitimleri alan AYDOĞDU, süpervizyon sürecine devam etmektedir. Dışavurumcu sanat terapisi eğitimlerine katılan Bilge Nuran AYDOĞDU, Somatik Deneyimleme ve Murat Dokur tarafından verilen çift ve aile terapisi eğitimlerine devam etmektedir.

Bu sayfa Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama Araştırma Merkezi tarafından en son 04.03.2020 11:03:52 tarihinde güncellenmiştir.